När är det färdigt?

Det är full fart med det mesta just nu....Altanen är i stort sett klar bara entresteget kvar,  det blev närmare 100 kvm altan innan det blev klart, bra blev det tycker vi. Gott om plats för många! Bilder kommer, kameran är återigen i utlandet, den här gången har Maja stuckit till Rhodos en vecka istället för att vara hemma och festa inför studenten. Vad ska man säga..Vissa har det bra! Kommer att bli skönt när man får semester och vila, när nu det blir.

En fundering somjag har är om man nu bygger ett nytt hus när är det färdigt? Är det när man börjar om med något som man går in i renoveringsfasen???? Det samma är det just nu är det en hel del som händer. Igår gjorde vi i ordning för växthuset och flyttade det. Så nu måsteär jag på jakt efter gurk och tomat plantor, ett persikoträd och en vinranka vill jag också ha. Kanske blir det tid imorgon efter jobbet att åka och inhandla det.

Igår var en trädgårdsanläggningsfirma här och kollade av inför finplaneringen, idag fick vi pris och under den här veckan kommer dem att köra igång. Dem har lovat att dem ska vara klar till den 10 juni. Tyvärr fanns det inte så mycket färdigt gräs att tillgå så vi får nöja oss med en 80-90 kvm resten får vi så eller rättare sagt dem så. Vi tänker ta det lugnt och titta på. Ja så blir det väl inte vi ska bygga altaner och trappor till uthusen också sedan måste vi kärra lite mer grus runt husgrunden.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0