Bildkavalkad

Äntligen har jag fått låna en data uppkoppling så jag kan uppdatera bloggen. Sedan sist har det hänt en hel massa saker. Först flyttade vi växthuset och sedan har vi gått på inne med golvläggning och tapetsering. Köket har kommit men inte satts upp det blir den 6 oktober och efter det är det inte så mycket kvar innan vi får flytta in. JIppie!!

Växthus på väg!
Skönt att det gick bra..3 kammarbrunnen på platsInfiltrationVArdagsrummet tyvärr inte färdigtapetserat pga av att smygen runt altandörren inte är uppsatt.Vårt extra hörnfönster blev jättebra!Hallen, lyckades inte rotera bilderna så ni får vrida på huvudet....Badrummetoch igenMajas rumPetters rumAllrummetKöket fullt av grejer


Tvättstugegolvet


Stress

Idag fick jag åka akut till kakelaffären och välja klinker, för imorgon kommer plattsättaren och börjar arbeta. Grävaren lyser fortfarande med sin frånvaro, men kanske dyker han upp till veckan. Vardagsrummet är tapetserat och i helgen blir nog sovrummen klara. Annars tar vi det mest lugnt nu på kvällarna och samlar kraft inför slutspurten!
Telia hörde av sig idag och dem ville dra in telefonen 14 dagar tidigare än vi fått besked om, otroligt att nåt kan ske fortare...Så kanske vi kan få tillgång till internet lite fortare och då blir det lättare att uppdatera bloggen.

Liten rapport

Flytten är klar, huset sålt så nu har vi fokus helt på att försöka färdigställa nya huset. Det som hänt sedan sist är att vi nu har fått det extra fönster som vi beställt till vardagsrums gaveln installerat, det blev skit bra! Vi är supernöjda, det blev en helt annan öppenhet och man ser ut till tomten mot infarten . Det vi väntar på är att grävaren ska komma och lägga ner avloppstanken och att göra klart planeringen av tomten. Vi är lovade att detta ska vara klart i mitten av september, återstår att se om det blir verklighet! Tre golv ska spacklas upp lite innan golven ska läggas och det gör att vi inte börjat tapetsera ännu. Däremot är alla innertak , lilla toaletten, tvättstugan och klädkammaren målade.
Tapeter har vi beställt och kommer i slutet av veckan.

RSS 2.0
Free Web Counters
Free Counter