Bubbelbad inköpt

Idag var vi och köpte bubbelbadkaret det som såg litet och smidigt ut blev stort i vårt lilla badrum, men vi tror nog att vi ska få till det med rätt duschörna så blir det nog bra. Lite taskigt är det i allafall det fattas 1,5 cm för var ska få  in en 80cm bred dusch så nu får vi leta efter en 70x90. Det har vi haft förr så vi vet att det funkar.
Imorgon bär det av till bygghandeln för att köpa rör så vi kan koppla in badet har man tur kanske det blir dett provdopp imorgon.  Men först måste vi ta upp båten så den inte hinner frysa fast...för hu vad kallt det är nu ikväll burr.

Maja på resa

I onsdags åkte Maja tillsammans med en kompis till Kathmandu i Nepal. Där ska dem stanna i 4 veckor. Dem ska göra en APU på en skola. Jag tänkte tipsa släkt och vänner att ni kan följa detta äventyr på www.resedagboken.se
Sedan söker ni efter maajaaaa så hittar ni hennes dagbok.


Nu är vi inne!

Oj, vad vi slet i helgen för att hinna flytta in. Garderober skruvades ihop, golvsocklar spikades upp och städning pågick till långt in på nätterna. Under söndagen fick vi klart och på eftermiddan började vi ställa in möbler. Att möblera är kul men oj vad allt ser annorlunda ut nu än förut. Känns som vi måste byta ut en hel del, mattorna passar inte till golvet så dem går bort. Soffan får hamna i allrummet och en ny ska köpas in. Lamporna och blomkrukor och diverse annat behöver också bytas ut, men man får väl ta det lite eftersom så man vet hur man vill ha det. Konstatrar att det är dags igen att ta fram ALLA inredningstidningar!! Anders blir väl knäckt! Någr nya bilder har vi inte lyckats få till utan dem kommer när vi fått lite mer färdigt.Snart dags att flytta in!

Oj vad det rusar på nu händer det mesta på en gång, igår blev köket klart, ja nu återstår inte mycket att färdigställa på insidan, det som är kvar att göra är att montera upp badrumsinredning och sätta några golvlister mellan klinker och parkett. Därtill ska vi väl köpa och montera ihop några garderober sedan är det bara att börja bära in möbler! Vi räknar med att bli klar under helgen så vi iallafall kan hinna med att få in sängarna så vi kan sova där på söndagnatt.

Igår besiktigades huset, några större anmärkningar blev det inte, så det ska dem fixa till idag.

Det som krånglar just nu är att Telia inte behagar koppla in telefonen... Vet inte vad det sitter i allt ska vara klart men ändå funkar det inte., dem lovar att höra av sig men inget händer.

Men på det stora hela känns det jättebra, är nöjd med huset så här långt. Blir spännande när man väl ska möblera och se om tanken stämmer med verkligheten.

RSS 2.0
Free Web Counters
Free Counter