Bilder!

God fortsättning!
Här kommer lite bilder som jag är skyldiga er bloggläsare!


Badrummet!Stora sovrummet!Majas rum!


Del av vardagsrummet mot hallen!


Från hallen mot sovavdelningen!


Petters rum


Allrummet
Kommentarer
Postat av: Emil

Vi har också tittat lite på 121:an. Det känns på bilderna som huset ser ut att vara ganska "trångbott". Ytorna verkar så små.. T ex toaletten ser rätt ihoptryckt ut... Stämmer detta eller är det bara bildernas perspektiv som spökar?

2009-03-18 @ 18:21:33
Postat av: Pernilla

Vi upplever inte det trångt men det är svårt att hitta bra vinklar för att fota. Jag tycker bilderna blir väldigt hoptryckta. Vi hade samma uppfattning som du när vi först tittade på ritningen och såg bilder på nätet. Därför åkta vi 20 mil tor för att få se ett hus i verkligheten. Ett hem som dessutom var möblerat efter vår smak gjorde att valet föll på detta hus, vi förlängde vardagsrummet så huset blev 127 kvm.

I och för sig handlar det ju om vad man är van vid för storlek på boende vi bodde tidigare i en enplanare som var på 135 kvm men vårt nya hus är betydligt bättre planerat och kvm bättre utnyttjade.

2009-03-29 @ 20:09:43
Postat av: Mirja

Hej!

Vi är i startgroparna för vårt husbygge av Ugglan classic 121.

Kollade på era interiörbilder. Jättefint ni fått det. Nu undrar jag hur ni gjort med garderober? Har ni valt bort dessa? Jag kan inte se några i sovrummen. Något annat vi ska tänka på när det gäller tillval som ni tänkt på i efterhand?

MVH Mirja, Abbe, Ludde

2009-05-04 @ 12:46:33
Postat av: Mirja

Hej!

Vi är i startgroparna med vårt husbygge av Ugglan classic 121.

Kollade på era interiörbilder. Jättefint! Undrar hur ni gjort med garderober i sovrummen? Hittade inga på bilderna. Har ni valt bort dessa? Något annat vi ska tänka på när det gäller tillval som ni tänkt på i efterhand?

Mvh Mirja, Abbe, Ludde

2009-05-04 @ 12:49:57
Postat av: Pernilla

Hej!

Roligt att ni kikar in i vårt hus och ställer frågor. När det gäller garderober valde vi bort dem samtidigt som vi valde bort köket. Vi hade först tänkt bygga platsbyggda garderober med skjutdörrar men ändrade oss. Vi köpte IKEA garderober i alla sovrum. I stora sovrummet fick vi plats med 250 cm med skjutdörrar, höjd 236 sedan köpte vi inredning som passade våra behov.

I de mindre sovrummen blev det 2x50 cm höjd 236cm, med individuell inredning utifrån barnens behov.

Vi tog några avgörande beslut innan vi byggde som vi inte ångrar, bla att vi rätade ut köket och valde bort hörnspis vi prioriterade större öppning mot köket och 70 cm djup bänkskiva, vi flyttade diskbänk och diskmaskin. Vi flyttade dörröppningen i det stora sovrummet så vi kunde placera garderoberna på snedväggen mot köket.

Något som vi också gjorde och som man kanske inte tänker på är att vi installerade små runda takspottar i takfoten (vi bytte till 7W det var starkare lampor som satt i), lätt att göra när isoleringen inte är på plats. Likaså tänk på att installera en centraldammsugare före dem kommer och sprutar isolering.Just det när huset var på plats satte vi in ett långsmalt hörnfönster i vardagsrummet i toppen satte vi sedan in en LED spot, snyggt tycker vi att det blev.

Vi stormtrivs i vårt hus och ångrar ingenting i efterhand. Mitt råd till er är att tänk igenom hur era behov av förvaring (garderober och kök) ser ut och justera huset efter det.Hör gärna av er igen om ni har fler funderingar.//Mvh Pernilla

2009-05-08 @ 17:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0