Köket kommer från KÖKET!

Köket är nu färdig ritat och vi bestämde oss för ett Kvänumkök. Köpt via Peter och Lotta Gissberg på KÖKET här på Alnö. Tack snälla för all hjälp, vi är jättenöjda och jag längtar till att få se det i verkligheten!

Köket vi valde har en lucka som heter Brahe, ask, dunvit. Svart bänkskiva typ labrador, häftig diskho från Stala  med en riktigt stor ho och endast en mini utslagsho, hantagen blir avlånga, fyrkantiga och i rostfritt, oj vad det blev svårt att förklara dem. Ni får vänta ock se i slutet av september kommer köket och då blir det riktiga bilder.

Vi rätade ut en vägg i köket för att slippa vinkeln där spiskåpan skulle sitta, på det sättet fick vi plats med större underskåp. Den längre bänkskivan är 70 cm djup, liksom även skåpen med utdragslådor.
Typ så här men inte riktigt..Jaha då återstår bara att välja kakel, klinker, braskamin, tapeter, badrumsskåp, duschvägg ja och en massa mer... Nästa steg blir att ta en titt på braskaminer eftersom det är kampanjer just nu så kanske man kan gör ett klipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0