Bygget står still men inte vi!!

Just nu händer ingenting inne i huset , det är väl byggsemester men för oss gör det inte så mycket för då hinner vi med annat innan det blir dags att ta tag i målning och tapetsering.
Vi har börjat packa inför flytten, oj vad man samlar på sig, vi har varit flera gånger till soptippen och ändå är det mer som ska bort! Vi ska vara ute ur vårt hus sista augusti men vi kommer inte att få flytta in i nya huset förrän i oktober/november...Men tack vare snälla släktingar och vänner kommer vi och våra saker att ha tak över huvudet.

Hur som helst har vi mycket att göra ute vid bygget. Vi har städat ur de förråd som vi har och inrett på nytt. Kameran hade tyvärr slut på batteri så jag får ta lite bilder imorgon och lägga ut. En hel del ogräs och ffa tistlar har växt upp på tomten, trist! Idag har jag med hjälp av ogräsplockare dragit upp säkert 1000 stycken och det är fortfarande massor kvar!!! 

Vi väntar på att en lyftkran ska komma och flytta det lilla huset som blev kvar sedan vi rev stugan. Onsdag kl 08.00 är det nu sagt att den ska komma men vi har väntat i snart två månader så det återstår att se om den är på plats då. Håll tummarna att allt går bra. Vi tänker då ta oss tid tid att göra klart lilla huset så vi kan övernatta där om vi skulle vilja. Men först ska Anders och jag ta en minisemester och åka till Stockholm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0