Gräsklippning var 3:e dag

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här på bloggen, men det är väl sunt att när det är semester och sommar så försöker man vara ute så mycket som möjligt. När vi kom hem från vår Kreta resan fick vi en chock. Tydligen hade gräset trivts väldigt bra i regnandet det var närmare 2 dm högt. Tala om tufft att klippa fick ta det i ommgångar. Sedan dess har vi fått klippa var tredje dag. Men vi har en jättefin gräsmatta nu. Vi kunde aldrig drömma om att den skulle bli så tät och jämn redan i år. Det måste ha varit riktig näringsrik matjord vi fick. Vi tycker till och med att den sådda mattan är finare en den färdiga som rullades ut.

Lite har vi hunnit med under semestern trots regnandet. Uthusen är målade, lite vitt kvarstår. Anders har byggt ett krukförråd till mig och nu håller han på att bygga ett vedförråd och maskinförråd. Förhoppningsvis blir det klart innan han börjar jobba igen.

Närmast i planeringen är att ta tag i att välja kakel till köket. Har svårt att bestämma om jag ska våga satsa på svart men just nu känns det rätt. Sedan är det dags att ta tag i vardagsrummet som vi inte hittat rätt inredning och möblering för ännu. Har varit skönt att ta det lite lugnt ett tag för att känna oss för. Ja, lugnt och lugnt vi är väl inne på vår 4:e möblering av vardagsrummet men det tycker jag hör till. Ombyte förnöjer. 

Maja är snart på väg till USA för ett år som au pair så det är mycket kring det som skall ordnas nu. Känns konstigt att vi bra blir 3 här hemma framöver. Plötsligt blir det ett rum över. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0