Njuta av våren..va... då...

En otroligt stressig vecka är snart förbi pust!!! Längtar till helgen och lite vila. Om man nu kan kalla det vila att få vara ute på bygget och fixa lite med tomten och planeringen för grundarbetet till bastuhuset och så får vi inte glömma att vi måste gräva perkolationsgropar för att kunna ta prover och skicka för analys så vi kan få tillstånd för avloppsanläggningen.
Sedan mitt sista inlägg har fokus varit på husförsäljningen, städning inne och ute för att allt ska vara ordnat till visningarna. Idag var den första visningen 10 var anmälda och på söndag ska ytterligare 8 komma. Sedan är det bara att hålla tummarna att någon vill köpa vårt hus.

Var ut och kollade in grovplaneringen ser jättebra ut kolla bilderna...


Syrener och en Jasminbuske är flyttad, nu är det bara att hålla tummarna att dem tar sig.Här var det en jättehög med gamla stubbar och stenar, grävkillen har gjort ett kanonjobb och plattat till högen och lagt nya stenar i framkanten. Nu blir jag sugen på att jaga växter och börja planetera!En riktigt gammaldags syrenbuske jag försökt rädda, har en otroligt vacker rosa färg när den blommar. Här har vi tänkt anlägga en uteplats med grill för kvällsmys.Från "altanen" ser det ut så här...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0